NO*CreamPuff's

Neva Masquerade oppdrett

Dette følger med ved kjøp av kattunge

Vi har gode kjøpsvilkår for deg som vil kjøpe en kattunge. Vi er medlem i Norsk rasekatt klubb som styres av NRR. Oppdrettet vårt følger NRRs regler for avl og opprett.

 

Alle kattunger leveres tidligst etter at de er 12 uker gamle. Før kattungene forlater oss er de sosialisert og trent opp til å gå på do. Vi vil holde kontakt med alle kattungekjøpere og alltid hjelpe til om det er noe dere lurer på. Vi hjelper også til om du har lyst til å bli med i en katteklubb og være med på utstillinger etterhvert.

Dette følger med:

 

  • NRR Stamtavle
  • Helseattest
  • Vaksinering
  • Micro-chip
  • Kjøpekontrakt fra NRR
  • "Skjulte feil" forsikring
  • Startpakke med kvalitetsfor og leker

 

Stamtavle

Helseattest

 

Skjulte feil

forsikring

Vaksinering

Micro chip

En stamtavle er en bevis på at katten er en rasekatt. Denne viser fullstendig oversikt over kattens linjer i 4 generasjoner. Det er ikke lov å selge rasekatter uten stamtavle, da dette er eneste beviset man har for at katten er renraset. Våre stamtavler er fra NRR.

 

Alle kattungene blir undersøkt av veterinæren og det følger med en helseattest ved kjøpet.

 

 

Kattene våre er forsikret hos Agria dyreforsikring, også forsikret for avl. Dette gjør at alle kattunger som blir født i vårt oppdrett er forsikret for skjulte feil. Med en skjult feil menes en medfødt sykdom eller skade som har begynt å utvikle seg før veterinær kontrollen, men som ikke før dette har vist symptomer eller ellers vært kjent. Denne forsikringen gjelder til katten er 5 år.

 

Kattungene får første vaksine før levering. Det beskytter katten mot kattepest (FPV) og katteinfluensa (FHV og FCV). Grunnvaksinering består av 2 doser. Andre dose tas av ny eier på anbefalt dato. Videre anbefales det at man vaksinerer en gang i året.

 

 

Alle kattunger fra vårt oppdrett blir ID merket med micro chip. Chippen er registrert hos Dyreidentitet med eiers navn og tlf. Skulle katten deres bli borte kan man fine ut hvem eieren er så fort katten blir levert inn til en veterinær for å lese av chippen.

© 2015 av Burcu Navruz